Ontmossen van gevel

Demossing van gevels of facelift is een van de procedures die vaak worden uitgevoerd in verschillende faceliftklinieken en chirurgische centra. Deze procedure omvat het verwijderen van overtollig vet, huid en spieren van de onderkant, zijkanten en bovenkant van de gevel. Dit vet, de huid en de spier worden verwijderd, zodat de persoon er jonger en duidelijker uitziet en ook contouren heeft. Dit is echter misschien niet iets waar u naar uitkijkt, want het kan een behoorlijk pijnlijk en duur proces zijn, zeker als je nadien gevelrenovatie  nodig hebt.

Ontmossen van gevel

Het aantal mensen dat een facelift heeft ondergaan is enorm gestegen. Facelifts helpen om het fysieke aspect van de persoon te veranderen. Het helpt het gezicht opnieuw vorm te geven, overtollige huid en spieren te verwijderen en een beter uiterlijk te geven. Facelifts worden meestal uitgevoerd op mensen van eind twintig, en soms op mensen van eind dertig of veertig. In sommige gevallen kunnen jongere mensen de procedure ook ondergaan.

Tijdens facelifts worden overtollig vet, huid en spieren verwijderd van het voorhoofd, de wangen, de ogen en de neus. Dit verwijdert de tekenen van veroudering en laat de persoon er jonger uitzien. Als dit correct wordt gedaan, mogen er geen zichtbare tekenen van operaties zijn, maar alleen een goed uiterlijk en betere eigenschappen om de rest van het gezicht te accentueren. Mensen zijn echter niet erg blij met deze procedure en kiezen liever voor andere alternatieven, zoals plastische chirurgie, om hun gezichtsproblemen te corrigeren.

Plastische chirurgie is daarentegen een andere procedure die kan worden vergeleken met Demossing of Facades. Het concept van Demossing of Facades is eigenlijk om de bovenste huidlaag in de gevel te verwijderen en te vervangen door huid die eronder zit, meestal aan de zijkant van het gezicht of de neus. Als het goed wordt gedaan, ziet de nieuwe huid eruit als de rest van de huid van het gezicht en kan deze langer meegaan dan de vorige. Dit proces kan effectief zijn bij het corrigeren van enkele kleine problemen, zoals plooien in de huid en hangende oogleden. Mensen zijn echter niet zo blij met het resultaat en ondergaan liever een reeks facelifts om hun oorspronkelijke look terug te krijgen.

Deze facelifts kunnen als afzonderlijke ingrepen worden uitgevoerd. Als mensen echter betere resultaten willen, kunnen ze kiezen voor een reeks verschillende procedures die verschillende problemen op het eerste gezicht verhelpen. Ze kunnen bijvoorbeeld laserresurfacing en spieropbouw combineren om de plooien op het voorhoofd te verbeteren. Mensen die dergelijke dure behandelingen niet kunnen betalen, kunnen op niet-chirurgische manieren van de rimpels afkomen. Ze kunnen bijvoorbeeld Botox-injecties gebruiken om gerimpelde gezichtsspieren te verminderen. Het slagingspercentage van dit soort procedures varieert echter nog steeds en geeft mogelijk niet altijd de beste resultaten.

Een meer gebruikelijke procedure die wordt gebruikt om rimpels te corrigeren, is dermabrasie. Bij deze procedure worden zeer kleine delen van de huid verwijderd om het gezicht er jonger uit te laten zien. Dit wordt meestal op het gezicht uitgevoerd en is de laatste jaren erg populair geworden.

Er zijn verschillende voordelen van het ondergaan van dermabrasie. Ten eerste zorgt het ervoor dat de huid er gladder en egaler uitziet, wat de meeste mensen willen. De procedure vermindert ook het verschijnen van littekens, omdat het oppervlak van de huid na de behandeling gladder is. De meeste mensen ondergaan deze procedure echter maar één keer, daarom is het veel populairder dan de meeste andere soorten facelifts. Een ander voordeel van deze procedure is dat de procedure kan worden uitgevoerd op de wenkbrauwen en de wangen, de gebieden die het meest worden aangetast door tekenen van veroudering.

Het is ook erg belangrijk om erop te wijzen dat er verschillende soorten facelifts op de markt zijn. Sommige mensen kiezen voor de meer traditionele procedures, terwijl anderen liever nieuwe procedures proberen die nog niet eerder zijn geprobeerd. Wanneer mensen kiezen voor een procedure zoals dermabrasie, kiezen ze in wezen een manier om de lijntjes en plooien op de huid te verminderen die vaak worden veroorzaakt door genetica en veroudering. Met deze procedures zijn ze ook in staat om de huid rond de ogen te verbeteren. Naast al deze voordelen, zult u ook merken dat deze procedures minder duur zijn dan andere soorten behandelingen.